Iskustva i inspiracijeIzdvojeno

VIDEO Popularna food blogerica: ‘Preporodila sam se s Invisacook nevidljivom indukcijom. Ova promjena je pun pogodak!’

Nevidljiva indukcijska ploča za kuhanje Invisacook san je snova svakog dizajnera interijera, profesionalnog chefa, ali i domaćina koji traži perfekcionizam u svemu

Kad je opremanje kuhinje u pitanju, luksuz je puno više od lijepog izgleda. Luksuz u kuhinji čine kvalitetni materijali, vrhunska funkcionalnost svakog elementa i pretinca, ali i profinjena izvedba ‘skrivanja’ onoga što se ne mora vidjeti.

FOTO: Ena Kokanović Nagy

Iverpan, domaća tvrtka poznata po funkcionalnim novitetima i materijalima za uređenje doma koji prate sve svjetske trendove, i ovaj se put ističe kao pionir na hrvatskom tržištu. Naime, u svojoj ponudi ima nevidljive indukcijske ploče Invisacook koje su im donijele i prestižnu nagradu struke, piše hellomagazin.hr.

FOTO: Ena Kokanović Nagy

Kuhinja urednija nego ikad

Valja naglasiti da se nevidljiva indukcijska ploča Invisacook montira ispod porculanskih ploha koje su veliki hit u svijetu uređenja interijera, a koje se odlično ponašaju u ovakvom spoju. S obzirom da nevidljiva indukcijska ploča ne stvara direktnu toplinu, apsolutno je sigurna i smanjuje opasnost od opeklina u kuhinji, a kada se ne koristi za kuhanje, služi kao dodatni prostor za sjeckanje ili bilo koju drugu aktivnost koja se provodi u kuhinji.

FOTO: Ena Kokanović Nagy

Upravljačka ploča postavlja se na samu radnu porculansku ploču ili u ladicu dok je područje kuhanja potpuno skriveno.

Uz ovakvu ploču kuhinja izgleda urednije no ikad jer ju je lako prebrisati i održavati čistom, a više nema ni problema s ostacima hrane u utorima štednjaka ni zagorjelim tekućinama koje stvaraju neuredne i nehigijenske naslage.

“Sad se već dugo družimo Invisacook nevidljiva indukcija i ja. Mogu vam reći da je ova promjena bila pun pogodak! Imati konstantno čistu radnu površinu i kuhalište mi je bio san, a sad je to sve moguće. Za nekoga tko provodi skoro 8 sati dnevno u kuhinji, meni je ovo olakšalo sve poslove…”, prepričala je svoje iskustvo popularna food blogerica Ena Kokanović Nagy, poznata i pod nadimkom Slavonka te dodala:

“Preporodila sam se s mojom Invisacook nevidljivom indukcijom! Ona je montirana ispod ove prekrasne porculanske ploče, a čišćenje kuhališta je postalo prava uživancija!”

Video materijali: Slavonka.hr

You may also like