Izlog Materijala

Kerrock – materijal za one odvažnije, poznat po svojoj univerzalnosti i beskrajnim mogućnostima

Iako izgledom podsjeća na kamen, kerrock je na dodir ugodan i topao

Zahtjevniji korisnici koji svoja hrabra dizajnerska rješenja inspirirana prirodom i maštom teško ostvaruju koristeći isključivo postojeće materijale, okreću se kompozitnim materijalima poput Kerrocka koji pruža jedinstvenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike, čineći svaki prostor izuzetnim i oplemenjenim.

Kerrock je inovativan materijal koji se ističe svojom univerzalnošću i sposobnošću da se stopi sa svakim objektom i prostorom u kojem se nalazi, a izgledom podsjeća na kamen. Boravak u prostorima obloženim Kerrockom postaje iznimno ugodan, dok prostori i objekti oživljavaju novim sjajem. Ugodan je i topao na dodir.

Masivnost i homogenost strukture

Jedna od ključnih karakteristika Kerrocka je njegova široka paleta boja i dimenzija koja omogućuje oblikovanje najinovativnijih slika. Njegova privlačna i zamamna površina ne samo da pruža estetsku vrijednost, već i sprječava oštećenja, čime zadržava svoj lijep izgled dugi niz godina.

Kerrock je masivan i homogen po strukturi, što mu daje visoku čvrstoću, izdržljivost i sprječava pucanje. Ovaj materijal nije osjetljiv na vanjske i unutarnje klimatske uvjete te je apsolutno otporan na vodu i vlagu zahvaljujući svojoj neporoznosti. Dodatno, Kerrock+ sadrži antibakterijsko sredstvo koje je ugrađeno u cijelu strukturu materijala, što kontinuirano uništava bakterije i sprječava njihov razvoj.

Jednostavnost čišćenja i održavanja

Jedna od izuzetnih karakteristika Kerrocka jest jednostavnost obrade. S obzirom na to da se može obrađivati jednako kao drvo, na uobičajenim strojevima za obradu drveta, gotovo svi postupci za obradu drveta mogu se primijeniti na Kerrocku – piljenje, bušenje, glodanje, brušenje, tokarenje, poliranje, struganje, lijepljenje i termičko oblikovanje što daje iznimno učinkovite rezultate. Rubovi i obrubi mogu biti stilizirani i različitih oblika, pružajući dodatnu fleksibilnost u dizajnu. Završna obrada je izvrsna i neviđena na usporedivim materijalima.

Kerrock je također popularan radi svoje jednostavnosti čišćenja i održavanja. Mrlje se lako uklanjaju vodom i uobičajenim sredstvima za čišćenje, a za postizanje svilenkastog sjaja i svježine boja preporučuju se fina abrazivna sredstva. Površina od Kerrocka može se potpuno obnoviti brušenjem i poliranjem, čime se osigurava trajna ljepota materijala.

Uz sve navedene karakteristike, Kerrock je također savršen za ambijentalnu rasvjetu prostora. Kerrock Lumino, koji se koristi za čulno i estetski oblikovane svjetiljke, stvara magičnu predstavu uzoraka, boja i svjetlosti. Ova kombinacija utječe na razmišljanje, emocije i percepciju, mijenjajući pritom naše doživljaje prostora. Kerrock Lumino naglašava igru svjetlosti i oblikuje dijelove koje je oblikovala vaša mašta. Isto tako u kupaonicama i kuhinjama, Kerrock se često koristi i u obliku radnih ploča.

You may also like