Iskustva i inspiracijeTvoj Izlog Ideja

Bili smo u Rovinju na međunarodnom sajmu Design Districtu

Oduševili su nas organoidi, a doznali smo i sve prednosti pluta u interijerima

Design District – međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera za turističke, javne i privatne objekte, održan je krajem prošle godine na kultnom mjestu stare tvornice u Rovinju.

Događaj je privukao pažnju javnosti kao mjesto novih poslovnih prilika, edukacije te, iznad svega, druženja profesionalaca s ciljem suradnje i komercijalizacije proizvoda namijenjenih uređenju interijera i eksterijera.

Sajam je predstavio najznačajnije ponuđače regije čija djelatnost je povezana s dizajnom i opremanjem objekata. Većinu posjetitelja činila je poslovna publika: arhitekti, dizajneri interijera, investitori, hotelijeri i turistički djelatnici.

Na ovogodišnjem sajmu predstavilo se čak 90 brendova koji su kupcima nudili akcije i savjete o uređenju poslovnih prostora i vlastitih domova. Posjetitelji su imali priliku dobiti informacije o modernom opremanju prostora, postizanju uspješne iznajmljivačke djelatnosti te kako unaprijediti prodaju vlastite nekretnine.

Jedan od primjetnih trendova na sajmu bila je mogućnost prilagodbe namještaja prema individualnim mjerama, što je i dalje vrlo popularno. Također se isticala upotreba prirodnih i luksuznih materijala koji obogaćuju prostor i pružaju toplinu doma poput organoida i pluta.

You may also like